Reprezentanţii Primăriei Dragomireşti Vale au anunţat că proiectul Consiliului Judeţean Ilfov şi al Lensa, denumit „Ilfov, prin ochii tăi” va ajunge şi în comuna menţionată.

  „Consiliul Județean Ilfov, în parteneriat cu primăriile din județ, cu sprijinul Lensa, oferă, în mod gratuit, prin programul „Ilfov, prin ochii tăi”, consultații optometrice și ochelari de vedere cu dioptrii cetățenilor din Ilfov care nu își permit acest tip de investigații.

  Astfel, în perioada 30.10 – 10.11.2023, îi așteptăm pe toți locuitorii din comuna Dragomirești Vale care îndeplinesc condițiile descrise în fotografia de mai jos, la sediul nostru din Str. Micșunelelor nr. 87, în sala de la parter, pentru a beneficia de avantajele acestui program.

  Pentru a obține informații suplimentare și pentru pogramări, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0755 031 717”, au transmis reprezentanţii Primăriei Dragomireşti Vale.

  Proiectul se adresează persoanelor vârstnice și persoanelor încadrate în categorii vulnerabile, cu vârsta de peste 18 ani, care trebuie să întrunească, cumulativ, următoarele condiții de eligibilitate:

  Să aibă domiciliul sau reședința pe raza județului Ilfov;

  Să se încadreze într-o categorie, astfel:

  -pentru pensionari cu pensie de maximum 2500 lei (certificare cupon de pensie);

  -pentru grupurile vulnerabile, cu vârste de peste 18 ani, care pot certifica situația de fapt, astfel: ersoanele cu dizabilități (certificat handicap); beneficiari de ajutor social/șomaj/pensie de urmaș cu venit cumulat de maximum 2500 lei; persoane cu venit cumulat per membru de familie de maximum 2500 lei; familii monoparentale cu venit de maximum 2500 lei per membru de familie; amilii cu mai mult de doi copii cu venit de maximum 2500 lei per membru familie; persoane lipsite de locuințe și adăpost.

  Comentariile sunt închise.