Un bărbat de 31 de ani din Giurgiu a intrat în vizorul poliţiştilor, după ce a mers la liceul unde învaţă fiul său, cu o coadă de lopată, pentru a-i face „dreptate” băiatului care ar fi fost agresat de alţi elevi. Incidentul s-a petrecut, pe 17 octombrie, la Liceul „Viceamiral Ioan Bălănescu” din municipiul Giurgiu. Poliţiştii au fost alertaţi, înainte ca bărbatul să ajungă la unitatea de învăţământ.

    ”În data de 17.10.2023, in jurul orelor 13:15, echipajul mobil intervenție al poliției locale a fost sesizat de un cetățean binevoitor, că o persoană de gen masculin, cu un moped electric, de culoare albă, având asupra sa o “bâtă”, se îndreaptă către Liceul Viceamiral Ioan Bălănescu. Polițiștii locali ajunși la fata locului, au identificat la intrarea liceului pe numitul MS, in vârstă de 31 de ani, având asupra sa o coadă de lopată de 100-110cm”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

    Potrivit sursei citate, bărbatul le-a spus că a venit în curtea liceului deoarece fiul său, în mod repetat, este șicanat/ agresat de alți elevi, cerându-i diverse sume de bani.

    „Au fost identificați doi minori, LGM si BVN, ambii având varsta de 15 ani, posibil a fi in cauză. Nu au fost constatate urme de agresiune fizica sau psihică, a fost întocmit un Proces verbal cu cele constatate, care a fost predat la Poliția Municipiului Giurgiu, în vederea continuării cercetărilor. Menționăm că de față a fost și conducerea instituției de învățământ, iar “posesorul” bâtei a fost sancționat conform Lg. Nr.61/1991, pentru pătrunderea fără drept intr-o instituție de învățământ, cu amenda de 1000 lei”, au transmis cei de la Poliţia Giurgiu.

    Comentariile sunt închise.