Comuna Jilava a devenit un adevărat şantier. Se lucrează pe mai multe paliere, investiţiile fiind în derulare atât în ceea ce priveşte infrastructura rutieră, cât şi în privinţa utilităţilor- reţelele de apă şi canalizare. Primarul Elefterie Ilie Petre este permanent pe teren, acolo unde stă de vorbă cu oamenii despre problemele întâmpinate, dar şi cu firmele care execută lucrările.

  Pe 10 octombrie, edilul anunţa că strada Centurii este în lucru.

  „Urmează a fi finalizate branșamentele la rețeaua de apă și canalizare, iar apoi strada va fi modernizată și asfaltată, se vor amenaja rigole și trotuare, iar într-o etapă ulterioară urmează să fie pus în funcțiune iluminatul public”, a precizat Elefterie Ilie Petre.

  Apoi, pe 12 octombrie, primarul din Jilava a mers din nou în cartierul Progresul, acolo unde au început lucrările la rețeaua de apă potabilă și canalizare.

  „Eu și consilierul PNL din cadrul Consiliului Local Jilava, alături de constructor și reprezentantul firmei Apa-Canal Ilfov am discutat cu locuitorii zonei și am stabilit unde să facem branșamentele. Desfășurăm, în prezent, mai multe lucrări în comună, în diferite cartiere, vă rog sa fiți înțelegători și să aveți răbdare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a transmis primarul comunei Jilava, Elefterie Ilie Petre.

  Foto: Primăria Jilava

  Comentariile sunt închise.