Programul de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere în comuna Dragomireşti Vale este unul de succes şi s-a desfăşurat conform graficului. S-a lucrat la foc automat, iar lucrările s-au derulat într-un ritm alert mai ales pentru că primarul Gheorghe Socol a fost permanent pe teren şi a verificat atât stadiul investiţiilor, dar şi modul în care constructorii îşi fac treaba. Pe 10 octombrie, edilul a anunţat că alte cinci străzi au fost asfaltate şi alte trei sunt în curs de finalizare.

    „Petuniei, Ficusului, Sânzienelor, Arțarului și Nuferilor au intrat în rândul străzilor reabilitate prin proiectul de modernizare a infrastructurii din comuna noastră.

    Străzile Panselelor și Cicoarei sunt în curs de finalizare cu asfalt, iar pe strada Ulmului se lucrează la trotuare. Urmează altele iar eu sunt prezent în mod constant pe șantiere. Astfel, sunt la curent cu stadiul lucrărilor și vă pot oferi noutăți în timp real. Nu ne oprim aici, continuăm cu modernizarea!”, a declarat primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

    Comentariile sunt închise.