Societatea de Transport Bucureşti(STB) anunţă că traficul rutier pe Podul Grant din București va fi afectat, începând de luni, 16 octombrie, pentru lucrări de reabilitare, însă rămâne deschis tramvaielor.

    Potrivit sursei citate, a fost identificată o soluție tehnică pentru a menține deschisă circulația tramvaielor pe Podul Grant.

    “Lucrările de punere în siguranță a pasajului vor afecta traficul rutier general, pe sensul dinspre Crângași spre strada Turda, însă tramvaiele vor circula.

    Legătura dintre vestul și nordul Capitalei rămâne, astfel, deschisă, cu ajutorul transportului public. În acest weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o echipă STB Infrastructură va monta un macaz, care va permite circulația tramvaielor peste pasajul Grant pe o singură linie, în sistem alternativ”, transmite STB.

    Sursa citată precizează că lucrările vor fi terminate duminică și, începând de luni – când Podul Grant va fi închis circulației rutiere – tramvaiul 41 va rămâne principala soluție de mobilitate pentru legătura cartierelor Drumul Taberei, Militari și Crângași cu zona de Nord a orașului.

    Comentariile sunt închise.