Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a postat, pe Facebook, un mesaj în care vorbeşte despre un proiect ambiţios, prin care toate şcolile din judeţul menţionat vor avea aspectul schimbat.

„Colorează-ţi viitorul! Transformăm şcolile din Ilfov în opere de artă educaţională. Școala nr.3 din Bălăceanca și Școala nr.1 din comuna Dascălu sunt complet diferite acum. Sunt pline de culoare și spun povești frumoase. Nu vă imaginați cât de încântați sunt copiii! Ne dorim să schimbăm aspectul tuturor școlilor din județ. Este extrem de important ca elevii să dezvolte o legătură emoțională pozitivă cu spațiile școlare, iar părinții să aibă încredere în mediul educațional în care își cresc copiii.

Acest proiect este unul pilot. A început vara asta, în timpul vacanței. Și este realizat prin fundația Consiliului Județean Ilfov – Fundatia Ilfov Impreuna, sub îndrumarea arhitectului-șef Olivia Ciobanu. Drept urmare, încurajăm comunitatea de afaceri din Ilfov să se alăture programului „Adoptă o școală” și să susțină transformarea unităților de învățământ în adevărate opere de artă. Mulțumim partenerilor noștri de până acum: Romgaz, Asociatia Bine Pentru Oameni și Dorally ExpoMarket.

„Colorează-ți Viitorul” nu este doar un proiect, este un angajament față de educație, frumusețe și dezvoltare”, a transmis preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

Foto: CJ Ilfov

Comentariile sunt închise.