74 de femei din comuna Snagov au răspuns invitaţiei Primăriei conduse de Anghel Mihai şi au participat, pe 7 octombrie, la un eveniment ce face parte dintr-o campanie de prevenire a cancerului de sân. Acţiunea a fost găzduită de Casa de Cultură „Antim Ivireanu” din satul Ghermăneşti.

„Tot ceea ce fac pentru această comunitate vine din inimă și mă bucur nespus că pot contribui la o viață mai bună pentru cei din jur, mai ales când este vorba de sănătatea acestora. Astăzi, 74 de femei din comuna Snagov au participat la un eveniment în care au aflat cum se poate preveni, diagnostica și trata cancerul de sân, beneficiind, de asemenea, de consultații gratuite oferite de o echipă de medici oncologi. Am realizat numeroase proiecte și investiții pentru comunitate, și fiți convinși că nu mă voi opri aici. Cu toate acestea, trebuie să acordăm o importanță sporită sănătății, pentru că aceasta este cel mai prețios dar și nu ar trebui să fie neglijată”, a transmis primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

Evenimentul de la Snagov face parte din proiectul „Învinge cancerul”, iniţiat de Asociaţia „Pe Scurt”, finanţat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

În cadrul întâlnirii femeile prezente au aflat totul despre prevenirea, diagnosticarea şi tratarea cancerului de sân. În plus, au beneficiat gratuit de următoarele consultaţii de specialitate: examen clinic, ghidarea procesului de autopalpare, anamneza factorilor de risc şi ecografie mamară – acolo unde a fost cazul.

Foto: Primăria Snagov

Comentariile sunt închise.