Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov au anunţat, pe 6 octombrie, că s-a încheiat cu succes workshopul inovatpr “Parcul Natural ZerO Waste”, desfăşurat în Pădurea Căldăraru din Cernica. Prin acest proiect, o pădure obişnuită va deveni un paradis tematic ZerO Waste.

„Acest proiect a fost posibil cu sprijinul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și al arhitectului șef al județului, Olivia Oprescu, în rolul de inițiator și coordonator. A fost un workshop interdisciplinar deschis studenților și tinerilor arhitecți dornici să contribuie la protejarea mediului înconjurător și să aducă sustenabilitatea în centrul comunității noastre”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

Consiliul Județean Ilfov, prin președintele Hubert Thuma și echipa sa, anunţă că promovează principiile sustenabilității și dorește să inspire un stil de viață în care zero deșeuri devine o realitate.

„Cu această inițiativă, dorim să aducem mai mult verde în inimile noastre, să învățăm, să protejăm și să iubim natura cu responsabilitate. Vrem să transmitem tuturor că mediul înconjurător trebuie tratat cu dragoste și că putem contribui la un viitor mai bun pentru noi și pentru comunitate.

Au fost jurizate, în cadrul U.A.U.I.M, proiectele tinerilor care au ales să se înscrie la acest workshop. Au fost apreciate multitudinea de idei venite pentru acest concept inovativ în România. Pentru că a fost apreciat faptul că fiecare proiect avea particularități pe care ni le dorim în implentarea Parcului Natural Zer0 Waste, toate cele trei proiecte câștigătoare vor constitui baza etapei următoare, cea de elaborare a studiului de fezabilitate”, au mai spus cei de la CJ Ilfov.

𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗹 𝗜 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗲𝗶 𝟯 𝗰𝘂 𝘁𝗶𝘁𝗹𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶: ,,𝗜𝗣𝗮̆𝗱𝘂𝗿𝗲𝗮 𝗶̂𝗻 𝗰𝗲𝗿𝗰𝘂𝗹 𝘃𝗶𝗲𝘁̦𝗶𝗶”

𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗹 𝟮 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗮𝗱𝗷𝘂𝗱𝗲𝗰𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮 𝟲 𝗮𝗹 𝗰𝗮̆𝗿𝘂𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 𝘀-𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗶𝘁𝘂𝗹𝗮𝘁 ,,𝗠𝗶𝗿𝗮𝘇𝗮 𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶𝗶”

𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗹 𝟯 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗰𝗮̂𝘀̦𝘁𝗶𝗴𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮 𝟱 𝗮𝗹 𝗰𝗮̆𝗿𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 𝗮 𝗮𝘃𝘂𝘁 𝘁𝗶𝘁𝗹𝘂𝗹 ,,𝗦𝗵𝗮𝗽𝗲𝘀 𝗼𝗳 𝘄𝗼𝗼𝗱 – 𝗙𝗼𝗿𝗺𝗲𝗹𝗲 𝗹𝗲𝗺𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶”

„Mulțumim studenților și profesorilor lor îndrumători pentru sprijinul în această inițiativă inspirațională!”, au mai spus reprezentanţii CJ Ilfov.

VIDEO, AICI

Comentariile sunt închise.