Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre o acţiune pe care colegii săi au desfăşurat-o în Paraclisul Parohial Pantelimon 2 din orașul Pantelimon.

  „Cutii cu bucurie şi speranţă. Toate au fost așezate lângă modestul așezământ din Pantelimon și găsite de credincioșii prezenți la slujbă, în Paraclisul Parohial Pantelimon 2 din orașul Pantelimon.

  Jucăriile și hainele pentru copii, pentru părinți și bunici au ajuns acolo unde este nevoie de ele, iar familiile din Pantelimon s-au alăturat acțiunii noastre și au contribuit și ele. Copiii au fost cei mai încântați de ele. Au început școala și zilnic au nevoie de schimburi. Este important să fim alături de ei.

  Preotul Daniel Novac este la început de drum în această parohie. Biserica este în construcție, însă, așezământul adună zeci de persoane la slujbă, nu numai din Pantelimon.

  Oamenii schimbă locul, iar atunci când gândurile lor bune se transformă în fapte, devenim o comunitate puternică. Vom reveni aici cu alte cutii cu bucurie și speranță. Împreună putem schimba ceva”, a scris Hubert Thuma, pe Facebook.

  Foto: CJ Ilfov

  Comentariile sunt închise.