Un autobuz, un microbuz şi un TIR au fost implicate, în această dimineaţă, într-un accident rutier ce s-a petrecut pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, judeţul Teleorman. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Unul dintre autovehicule a luat foc.

    În jurul orei 09.00, ISU Teleorman anunţa că două elicoptere SMURD au plecat din București spre locul accidentului şi că, deocamdată, ar fi vorba despre trei victim.

    „Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD”, a precizat ISU Teleorman, vineri dimineaţa.

    De asemena, Centrul Infotrafic a transmis: „Din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule (un ansamblu auto, un autobuz și un microbuz), traficul este oprit pe DN 6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Bujoreni, județul Teleorman. Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfășurare intervenția de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului. Circulația a fost deviată către DJ 503 prin Videle.”


    Vom reveni cu amănunte!

    Comentariile sunt închise.