Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov anunţă că, vineri, 22 septembrie, va avea loc un eveniment special denumit „Toamna Ilfoveană”, în Sala Codrii Vlăsiei, de la Căminul Cultural din Moara Vlăsiei.

  “După aventura lor în taberele interactive din Rupea, Sighișoara și Viscri, elevii talentați din Moara Vlăsiei vă invită cu drag la un eveniment special, „Toamna Ilfoveană”, care va străluci ca o adevărată bijuterie a comunității noastre.

  Data evenimentului este stabilită pentru vineri, 22 septembrie, iar locul este Sala Codrii Vlăsiei, de la Căminul Cultural din localitate. Aici, vă așteaptă o experiență culturală de neuitat.

  O expoziție deosebită vă va purta într-o călătorie în lumea bogată a culturii noastre, iar filmul proiect ,,Transilvania 2023″ vă va dezvălui amintiri de neuitat din taberele școlare, încărcate de aventură.

  Dar surprizele nu se opresc aici! Pe scena evenimentului, ,,Ansamblul Morărițele” din Dănceni – Ialoveni și ,,Junii Cetății Rupea” din Brașov vor oferi un spectacol plin de viață și culoare, prezentându-vă frumusețea costumelor populare tradiționale.

  Evenimentul „Toamna Ilfoveană” este organizat de către Consiliul Județean Ilfov, prin intermediul Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, și Primăria Moara Vlăsiei”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

  Comentariile sunt închise.