Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au prins un bulgar care voia să introducă în țară un pistol cu aer comprimat, fără documente în conformitate cu legislația română.

„La data de 19.09.2023, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Porsche. La controlul de frontieră, colegii noștri au descoperit într-un locaș din spațiul destinat roții de rezervă, un pistol cu aer comprimat, calibru 4,5 mm inscripționat „MAKAROV„ pentru care cetățeanul bulgar nu deținea documente în conformitate cu legislația română”, au transmis poliţiştii de frontieră giurgiuveni.

Conform sursei citate, bulgarul s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. „Lucrarea penală și arma descoperită au fost preluate pentru continuarea cercetărilor de către lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu-Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, conform competenței”, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Comentariile sunt închise.