Noul an şcolar a început cu bucurie pentru preşcolarii din Vidra. Autorităţile locale au reuşit finalizarea la timp a unuia dintre cele mai importante proiecte din domeniul educaţiei, respectiv o nouă grădiniţă cu program prelungit. Unitatea de învăţământ este una modernă, frumoasă şi primitoare, astfel că prichindeii şi educatorii lor vor merge acolo cu drag, în fiecare zi.

    „Începând de ieri, 11 septembrie, micuţii preşcolari din Vidra se bucură de o grădiniţă nou-nouţă. Copiii beneficiaza de cele mai bune condiții în noua grădiniță cu program prelungit din localitate. Locaţia se aliniază grădiniţelor moderne prin standard de calitate şi serviciile educaţionale pe care le poate oferi.

    Unitatea găzduiește doua grupe de copii care vor învăța cu program prelungit şi este dotată săli de grupă spaţioase şi luminoase, dulăpioare colorate, precum şi cu o serie de spatii deschise extrem de generoase, destinate procesului educativ.

    Noua grădiniţă din Vidra reprezintă un mediu sigur şi adecvat pentru desfășurarea activităților zilnice, unde copiii din localitate să se simtă în permanență înconjuraţi de dragoste”, a anunţat primarul comunei Vidra, Marian Tudor.

    Foto: Primăria Vidra

    Comentariile sunt închise.