Secretar de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a făcut, recent, o nouă vizită neanunţată pe şantierul Lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureştiului. Oficialul a verificat, astfel, stadiul lucrărilor pe acest lot.

  Scrioşteanu a postat, apoi, pe pagina sa de Facebook, informaţii despre investiţiile ce se derulează acolo, în prezent:

  „La pasajul pe autostradă peste A1 București – Pitești au fost asamblate la sol grinzile metalice, urmând a fi amplasate pe infrastructuri; La pasajul pe autostradă peste CF Bucureşti – Craiova (sat Țegheş, comuna Domnești) continuă armarea, cofrarea și betonarea ultimei rigle, se lucrează la bancheta de cuzineți și eșafodajul culeei dinspre A1; La podul pe autostradă peste râul Sabar (sat Dârvari, comuna Ciorogârla), continuă lucrările la pila Dârvari; La pasajul pe DJ602 peste autostradă (Ciorogârla) au fost finalizate infrastructurile pentru ambele culee și o pilă; La trei pasaje peste autostradă, pe DC128, pe DC158 (ambele în Dârvari) și unul în Domnești, continuă lucrările la culee și la cel de pe DC128 se forează, armează și betonează cei 6 piloți aferenți culeei Dârvari(…)”, a scris Irinel Scrioşteanu, pe Facebook.

  CITIŢI AICI despre toate lucrările de la Lotul 3 Sud al Autostrăzii Bucureştiului.

  „Lotul 3 al A0 Sud leagă DN6, în zona #Bragadiru#Cornetu, până la A1, în zona localităților #Ciorogârla#Dragomirești Vale (inclusiv nodul rutier dintre A0 și A1) și are o lungime de 18 km. Pe acest lot de autostradă, vor fi construite 9 pasaje și 4 poduri, un nod rutier la intersecția cu A1, 46 podețe pe autostradă și bretele, două parcări de scurtă durată și două spații de servicii.

  Având în vedere importanța semi-inelului sudic pentru traficul din zona regiunii București-Ilfov și nu numai, antreprenorul trebuie să depună toate eforturile ca acest lot să fie dat trafic în cursul anului viitor”, a subliniat Irinel Ionel Scrioşteanu.

  Foto: Irinel Ionel Scrioşteanu- Facebook

  Comentariile sunt închise.