Şi şcolile din Ştefăneştii de Jos şi-au deschis porţile pe 11 septembrie, cu festivităţi la care au participat zeci de copii, părinţi şi dascăli. Pentru că educaţia reprezintă o prioritate pentru primarul Mircea Gheorghiţă, edilul şi echipa sa s-au preocupat, permanent, să asigure condiţii optime de studiu tuturor copiilor.

Mircea Gheorghiţă a fost prezent şi al deschiderea noului an şcolar şi le-a urat elevilor să aibă un an nou şcolar excepţional, plin cu rezultate bune şi succes. El a vizitat şi mai multe săli de clasă, pentru a sta de vorbă cu copiii cărora, de altfel, instituţia pe care o conduce le-a oferit ghiozdane echipate complet.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Aceasta, în cadrul proiectului denumit ”Primul ghiozdan”, al cărui scop constă în acordarea unui sprijin copiilor din localitate, prin asigurarea necesarului de rechizite.

Primul ghiozdan presupune acordarea unor pachete complete cu rechizite școlare, adaptate în funcție de nevoi, după cum urmează: învățământ preșcolar, clasele pregătitoare și clasa I, clasele II – IV, clasele V – VIII”, au afirmat reprezentanţii Primăriei Ştefăneştii de Jos.

Foto: Primăria Ştefăneştii de Jos

Comentariile sunt închise.