Bucurie mare, în rândul copiilor şi tinerilor din Domneşti, luni, 11 septembrie, când a sunat clopoţelul ce a anunţat începerea unui nou an şcolar. Şi, când mergi la şcoală ca să studiezi în cele mai bune condiţii, cu siguranţă că o faci cu drag.

  Unităţile de învăţământ din Domneşti au fost pregătite pentru a-şi primii elevii şi dascălii, graţie implicării şi priceperii primarului Adrian Ghiţă, susţinut de echipa sa din Primărie. Edilul a fost prezent la deschiderea noului an şcolar şi le-a transmis tuturor gândurile sale, cu acest prilej.

  CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

  „Un an nou şcolar binecuvântat! Dragi părinți, bunici, copii, cadre didactice, vă doresc mult succes în noul an școlar și vă mulțumesc pentru bucuria cu care ați venit astăzi, în prima zi de grădiniță sau de școală! În fiecare an, la deschiderea festivităților, retrăiesc cu voi nostalgia primei zi de școală.

  Avem copii buni, cuminți și ascultători. De frumoși, nu mai zic, vă las aici niște poze să îi vedeți. Atât eu, cât și colegii mei, suntem alături de voi și în acest nou an, cu orice aveți nevoie. Dragii mei, Bunul Dumnezeu să vă fie alături în obținerea celor mai bune rezultate pe parcursul acestui nou an, dar și în îndeplinirea visurilor! Să aveți sufletele pline de încredere și entuziasm, anii copilăriei sunt cei mai frumoși”, a declarat primarul din Domneşti, Adrian Ghiţă.

  Şcolile din Domneşti, pregătiri intense înainte de începerea noului an şcolar

  Aşa cum menţionam mai sus, Primăria Domneşti, condusă de Adrian Ghiţă, a reuşit să le asigure, prin investiţii importante, cele mai bune condiţii elevilor şi dascălilor, şi pentru anul şcolar 2023-2024.

  „Pentru că noul an școlar ne bate la ușă cu pași repezi, ne-am dorit să ne găsească pregătiți și în anul acesta, ca în fiecare an, de altfel. Ne-am ocupat, împreună cu cadrele didactice, pentru primirea celor 1200 copii până la cel mai mic detaliu, în toate unitățile de învățământ: s-a făcut curățenie generală, s-au decorat pereții pentru o primire călduroasă a copiilor. Este totul pus în ordine”, spunea, înainte de deschiderea noului an şcolar, primarul Adrian Ghiţă.

  Foto: Primăria Domneşti

  Comentariile sunt închise.