Primarul comunei Jilava, Elefterie Ilie Petre, a semnat recent contractul pentru reabilitare energetică a Școlii nr. 1 din comună și a fostei grădinițe nr. 2, de pe strada Ungureni.

Aceste unități de învățământ de pe raza comunei necesitau lucrări de reabilitare termică. Potrivit contractului care prevede creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice se vor realiza: zugrăveli, izolare termică, amenajări interioare, schimbare geamuri, acoperișuri, toate în vederea creșterii eficienței energetice.

Valoarea contractelor, atât în cazul fostei Grădinițe nr. 2, în cazul căreia aceste lucrări reprezentau o urgență, cât și pentru Școala nr. 1 din Jilava , este de aproximativ 3,7 milioane de lei. Durata de implementare a proiectului este de 2 ani.

„Am acordat întotdeauna mare atenție procesului de învățământ și îmi doresc ca toți copiii din comuna noastră să învețe în clădirile sigure, în clădiri reabilitate energetic, deci în condiții moderne. Vreau să îi asigur pe părinții din comuna Jilava ca întotdeauna vor găsi în mine un sprijin și vreau să le ofer copiilor cele mai bune condiții de învățământ „, a declarat primarul Elefterie Ilie Petre.

Ghiozdan pentru fiecare școlar din Jilava

La inițiativa primarului Elefterie Ilie Petre, Primăria comunei Jilava oferă fiecărui elev înscris în unitățile de învățământ din comuna Jilava, începând de la clasa pregătitoare până la clasa a opta, inclus, va primi un ghiozdan și penar complet echipat.

Așadar, în prima zi de școală, fiecare elev din clasele primare și ciclul gimnazial, va găsi în bancă un ghiozdan și penar complet echipat.

”Am decis ca acum, la început de an școlar 2023-2024 să le oferim câte un ghiozdan și penar complet echipat, un mic cadou pentru fiecare elev din comuna noastră ”, a mai spus primarul Elefterie Ilie Petre.

Foto: Primăria Jilava

Comentariile sunt închise.