Reprezentanţii Primăriei Gruiu au anunţat, recent, că instituţia a câştigat un proiect, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR) privind dotarea şcolilor din comună.

Potrivit sursei citate, proiectul este denumit „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar, în comuna Gruiu”.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea sistemului educaţional din unităţile de învăţământ preuniversitar din comuna Gruiu, prin modernizarea infrastructurii educaţionale şi a dotărilor aferente, în vederea asigurării participării la un proces educaţional de calitate, modern şi incluziv, atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice.

„Obiectivul specific al proiectului este îmbunătăţirea procesului educaţional, prin dotarea unităţilor de învăţământ cu materiale didactice şi echipamente digitale, precum şi modernizarea sălilor de clasă şi a laboratoarelor/cabinetelor din unităţile de învăţământ preuniversitar din comuna Gruiu”, au precizat reprezentanţii Primăriei Gruiu.

Proiectul, gestionat de Ministerul Dezvoltării, finanţat prin PNRR, are o valoare de peste 1,6 milioane de lei.

Perioada de implementare este de 17 luni, între 23 august 2023 şi 31 decembrie 2024.

Comentariile sunt închise.