Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, a anunţat, pe 22 august, că a fost emis Ordinul Ministrului Educației, prin care Școala Gimnazială „Petru Rareş” are statut juridic.

„Vom deschide larg porțile duminică, 27 august, începând cu ora 18:00 până la ora 20:00, pentru a vă da posibilitatea să vizionați în integralitate acest proiect, care s-a finalizat, și care va reprezenta piatra de temelie pentru multe generații de elevi din Chiajna, începând cu anul școlar 2023-2024”, spunea Mircea Minea.

Invitaţia sa a fost primită cu bucurie de peste 1.000 de persoane care au mers să viziteze una dintre cele mai frumoase şcoli din judeţul Ilfov.

„Ne-a bucurat foarte mult faptul că ieri, 27 august, peste 1.000 de persoane au trecut pragul noii școli gimnaziale ”Petru Rareș” pentru a vizita acest grandios proiect finalizat după un drum anevoios, după multă trudă și extrem de multă implicare.

Așa cum afirma un părinte aflat la eveniment “școala aceasta este un vis” pe care noi, autoritățile locale, împreună cu dumneavoastră trebuie să-l întreținem și să-l gestionăm într-un mod eficient și durabil, astfel încât elevii din Chiajna să beneficieze de educație de calitate și să fie încurajați să-și descopere adevăratul potențial. Acest vis s-a născut acum câțiva ani, împreună cu dumneavoastră, cetățenii comunei Chiajna, fiind inițial o simplă idee, transformată în proiect și acum în realitate. Cu siguranţă, noua școală va consolida prestigiul educațional al Chiajnei, va aduce beneficii pe termen lung comunității noastre și va contribui la puterea exemplului pentru alte comunități, fiind una din cele mai moderne școli din Europa”, a transmis pe 28 august primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

Foto: Primăria Chiajna

Comentariile sunt închise.