Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov au anunţat că lucrările din cadrul proiectului pilot „Colorează-ţi viitorul”, la Şcolile din Bălăceanca şi Dascălu continuă.

“La Școala Nr. 3 din Bălăceanca și la Școala primară din Dascălu, metamorfoza prinde contur! Fațadele clădirilor sunt acum provocări pentru artiștii talentați, care aduc culoare și viață în mediul educațional. Dar nu este vorba doar despre aspect. Este vorba despre deschiderea unor noi orizonturi pentru educație. Formele, culorile și simbolurile care împodobesc școlile noastre vor inspira elevii să exploreze, să învețe și să viseze. Este o conexiune emoțională între copii și spațiul lor de învățare, și suntem siguri că această experiență va avea un impact semnificativ asupra dezvoltării lor.

Suntem încântați să vă invităm pe 11 septembrie să descoperiți cu ochii voștri rezultatele acestei transformări remarcabile. Așteptăm cu nerăbdare să ni se alăture comunitatea de afaceri din Ilfov prin programul nostru ,,Adoptă o Școală”. Haideți să construim împreună un viitor mai bun pentru educația copiilor noștri!

Mulțumim partenerilor noștri de încredere: Romgaz, Asociatia Bine Pentru Oameni și Dorally ExpoMarket, pentru sprijinul lor necondiționat.

Prin ,,Colorează-ți Viitorul” echipa președintelui CJ Ilfov, Hubert Thuma, având ca inițiator și coordonator pe arhitectul șef, Olivia Oprescu, urmărește să revoluționeze aspectul și atmosfera școlilor din județ. Transformăm zidurile în pânze ale imaginației și revitalizăm comunitățile.

,,Colorează-ți Viitorul” nu este doar un proiect, este angajamentul nostru pentru educație, frumusețe și dezvoltare. Împreună putem face minuni!”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

Foto: CJ Ilfov

 

 

Comentariile sunt închise.