Grija pentru copii înseamnă preocupare pentru viitor. Atunci când autorităţile locale pun pe primele locuri Educaţia, cu siguranţă comunitatea respectivă se află pe drumul cel bun. Dacă avem copii educaţi, avem şansa să ne dezvoltăm. Iar pentru a avea copii educaţi, este nevoie inclusiv de cele mai bune condiţii de studiu pentru ei. De şcoli moderne, curate, primitoare, de dascăli buni şi motivaţi.

La Dragomireşti Vale, primarul Gheoghe Socol a demonstrat, de fiecare dată, că pentru el şi echipa sa, şcoala şi tot ceea ce reprezintă aceasta sunt pe primul loc. De la investiţii în modernizarea şi dotarea unităţilor de învăţământ, până la susţinerea financiară a activităţilor şcolare şi extraşcolare, de la organizarea de evenimente cu şi pentru copiii din Dragomireşti, Primăria condusă de Gheorghe Socol a devenit un exemplu de bună practică şi în acest domeniu.

Nu doar lucrările de reabilitare, modernizare şi dotare sunt foarte importante, ci şi acelea ce sunt efectuate, în fiecare vară, înainte de începerea unui nou an şcolar.

Iar edilul Gheorghe Socol a fost personal să verifice modul în care unităţile de învăţământ din comuna pe care o păstoreşte sunt pregătite să îşi primească elevii şi dascălii.

„Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul vacanței de vară și, odată cu sosirea toamnei, începe un nou an școlar, cu noi provocări și plin de aventuri pentru copii! Așa cum am spus-o în repetate rânduri, una dintre prioritățile mele o reprezintă asigurarea unui cadru adecvat pentru desfășurarea procesului educațional al școlarilor, preșcolarilor și liceenilor din comunitatea noastră.

Astfel, am efectuat, personal, o serie de verificări și inspecții la absolut toate unitățile de învățământ aflate în comuna Dragomirești Vale, pentru a mă convinge că sunt pregătite, conform standardelor și cerințelor moderne, să-și deschidă porțile. Echipele care s-au ocupat de renovări, de igienizare, de reparații și înlocuiri de mobilier defect sau echipamente nefuncționale au remediat deficiențele constatate în timpul verificărilor sau semnalate de către personalul didactic, astfel încât mediul în care învață copiii să fie unul sigur și curat. Pentru că de aici pornește calitatea educației pe care dorim să o oferim elevilor noștri!”, a declarat primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

Foto: Primăria Dragomireşti Vale

Comentariile sunt închise.