Un bărbat de 39 de ani din Cărbuneşti, judeţul Prahova, este cercetat de poliţişti, după ce a fost prins la volan cu un permis de conducere fals pe care l-a cumpărat de pe Internet. Bărbatul a fost oprit în trafic, seara trecută, în comuna Surani.

„Seara trecută, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Bălțești, în timp ce desfășurau activități de verificare și control al traficului rutier în comuna Surani, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Cărbunești. La solicitarea actelor pentru control, bărbatul a declarat că nu are documentele asupra sa, însă la efectuarea unui control în autoturismul în cauză polițiștii au găsit un portofel ce îi aparținea conducătorului auto. Astfel, a fost găsit un permis de conducere, iar cu ocazia verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis Poliţia Prahova.

Conform sursei citate, permisul de conducere în cauză fusese achiziționat de pe o rețea de socializare, contra unei sume de bani. Bărbatul este cercetat nu numai pentru conducere fără permis, ci și pentru fals material.

Comentariile sunt închise.