Autorităţile locale din Piteşti anunţă că vor implementa un proiect privind amenajarea unei zone destinate celor pasionaţi de ciclism şi skateboard-ing. În oraş va fi amenajată o zonă de Pump Track – Skate Park.

Potrivit presei locale, constructorul are ca termen o lună pentru proiectare și 5 luni pentru execuție, iar valoarea contractului este de 1.776.667,18 lei.

„Din primăvară, peste 4.400 de metri pătraţi vor deveni atracția parcului – terenul sistematizat va fi o zonă de recreere sigură pentru tineri, zonă ce oferă un plus de estetică spațiului verde. Termenul de execuție este de 6 luni. Terenul studiat, în suprafață de 4498,50 mp, va fi decopertat și nivelat corespunzător, apoi amenajat cu gazon și asfalt, rezultând un skatepark ideal pentru sărituri roller, trick skate ș.a. Amenajarea va beneficia și de aspersoare, sistem de drenare a apelor pluviale și iluminat stradal. Zona le este destinată celor pasionați de ciclism și celor cărora le place să meragă cu skateboard-ul”, au transmis reprezentanţii Primăriei Piteşti, citaţi de presa locală.

Comentariile sunt închise.