Un copil în vârstă de 1 an şi-a pierdut viaţa, joi, 17 august, într-un accident rutier petrecut în Viforâta, Dâmboviţa. Şoferul a intrat într-un cap de pod cu maşina în care se afla micuţul. Alte trei persoane au fost rănite, iar conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat Poliţia Dâmboviţa.

Conform sursei citate, şoferul era băut şi avea şi permisul suspendat, când a provocat accidentul.

„În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul implicat în accidentul rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive”, au transmis poliţiştii dâmboviţeni.

Şoferul, în vârstă de 37 de ani, este din comuna Aninoasa şi, potrivit IPJ Dâmboviţa, în timp ce conducea pe DJ 717, în localitatea Viforâta, a intrat în coliziune cu capul de pod din dreptul unui imobilul şi, ulterior, s-a răsturnat cu autovehiculul pe carosabil.

“În accident a murit copilul de un an şi nouă luni şi au fost răniţi şoferul şi alţi doi pasageri”, au subliniat oamenii legii.

Comentariile sunt închise.