Secretar de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a postat, recent, pe Facebook, un material video ce surprinde lucrările ce se desfăşoară, în prezent, pe Lotul 2 al Autostrăzii Bucureştiului.

„Sunt prezent pe șantierul Lotului 2 Nord al Autostrăzii Bucureștiului #A0, în zona 𝗡𝗼𝗱𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗲𝗿 𝗔𝟬-𝗗𝗡𝟭, unde: au fost montate deja grinzile la pasajul secundar al nodului rutier și se lucrează deja la armarea plăcii de suprabetonare peste predale, a început montarea tablierului metalic la pasajul principal aferent acestui nod rutier, bretelele de legătură sunt finalizate în proporție de 90%, inclusiv sistemul de iluminat și parapetele de siguranță aferente”, a precizat Scrioşteanu.

Potrivit sursei citate, stadiul fizic al lucrărilor pentru acest lot al Autostrăzii Bucureștiului este foarte avansat.

“Mobilizarea celor 800 oameni prezenți în șantier confirmă angajamentul constructorului UMB de a finaliza și de a da în trafic această lucrare înainte de termen, adică in toamna acestui an. Traseul Lotului 2 Nord – A0 se desfășoară între DN1 (în dreptul localității Corbeanca) și DN2 (în dreptul localității Afumați)”, a precizat Irinel Ionel Scrioşteanu.

VIDEO, AICI!

Comentariile sunt închise.