Primarul comunei Ciorogârla, Victor Niculae, a anunţat, recent, că programul de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere continuă, însă este nevoie să fie finalizate, mai întâi, lucrările de canalizare.

    „În situația noastră, trebuie să așteptăm finalizarea lucrărilor de canalizare care se află în curs de desfășurare. Sunt de acord cu voi că firma executantă trebuie să tureze motoarele, motiv pentru care îi verific constant și intenționez să comunic către voi mai des stadiul acestor lucrări. În aceeași măsură, îi presez și îi ajut cu tot ce ține de primărie, ca ei să avanseze mai rapid. Acesta este mersul firesc al lucrurilor – realizarea lucrărilor de canalizare, apoi asfaltare, altfel, e ca și cum ne renovăm pereții casei, iar apoi îi spargem să tragem cablurile de iluminat sau electricitate.

    Plus că dacă am asfalta acum, garanția lucrărilor nu ne va permite să aducem modificări străzilor o perioadă și nici nu ar fi indicat, întrucât un lucru reparat, nu mai e la fel ca unul nou. Cu toții ne dorim dezvoltare, condiții, evoluție. Și vă asigur de faptul că lucrăm în acest sens. Eu vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare, e un disconfort necesar dezvoltării”, a transmis primarul comunei Ciorogârla, Victor Niculae.

    Comentariile sunt închise.