Secretar de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a anunţat că lucrările la noul nod rutier dintre A0(Autostrada Bucureştiului) şi A1(Bucureşti-Piteşti) continuă, iar joi, 3 august, au sosit în şantier primele elemente ale tablierului metalic.

„Am fost pe șantierul 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟯 𝗦𝘂𝗱 al 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶, pentru a menține presiunea și sprijinul față de antreprenorul grec, în așa fel încât ritmul mai bun din ultimele luni să fie cel puțin menținut”, spune Scrioşteanu care prezintă şi stadiul lucrărilor pe acest lot. CITIŢI AICI!  

Lotul 3 al A0 Sud leagă DN6, în zona Bragadiru–Cornetu, până la A1, în zona localităților Ciorogârla–DragomireştiVale (inclusiv nodul rutier dintre A0 și A1) și are o lungime de 18 km.

“Pe acest lot de autostradă, vor fi construite 9 pasaje și 4 poduri, un nod rutier la intersecția cu A1, 46 podețe pe autostradă și bretele, două parcări de scurtă durată și două spații de servicii. Având în vedere importanța semi-inelului sudic al A0 pentru traficul din zona regiunii București-Ilfov și nu numai, trebuie să depunem toate eforturile ca acest lot să fie dat trafic în cursul verii viitoare”, mai spune Irinel Ionel Scrioşteanu.

Foto: Irinel Scrioşteanu- Facebook

Comentariile sunt închise.