Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a participat, miercuri, 26 iulie, la la ceremonia de semnare a contractelor de finanțare pentru dotarea școlilor, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR).

    „Aproape 1.500 de elevi din Ilfov vor beneficia de condiţii mai bune, în unităţile de învăţământ.

    Cumpărăm mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, cu bani din PNRR, pentru Palatul Copiilor și Elevilor Ilfov, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Periș, dar și pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov. Mai exact, până în decembrie anul viitor, cele trei unități vor avea: 6 săli de clasă dotate cu tablă interactivă, laptop, sistem de sunet, cameră video multifuncțională; mobilier (catedră, dulapuri, pupitre reglabile etc.), dar și materiale didactice;  7 cabinete școlare (cabinete pe discipline, cabinete de asistență psihopedagogică, săli de sport), toate dotate cu mobilier și materiale sportive, inclusiv echipamente digitale.

    Am fost onorat să particip astăzi la ceremonia de semnare a contractelor de finanțare pentru dotarea școlilor, prin PNRR, în prezența doamnei ministru Ligia Deca. Orice investiție în educație este o investiție în viitorul copiilor noștri”, a scris Hubert Thuma, pe Facebook.

    Comentariile sunt închise.