Poliţiştii din Calafat au împuşcat în picioare un bărbat de 40 de ani care a devenit agresiv şi a început să îi lovească pe oamenii legii. Bărbatul, cu o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, se afla într-o maşină condusă de un alt bărbat, băut şi fără permis.

  Şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi, după o urmărire ca în filme, a fost, până la urmă, oprit. Unul dintre prietenii săi a sărit la bătaie cu poliţiştii care l-au împuşcat în picioare.

  „La data de 25 iulie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Calafat, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism ce circula pe drumurile publice, în municipiul Calafat. Acesta a refuzat să oprească, fiind urmărit pe strada 1 Decembrie, unde a fost oprit de polițiști.

  Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, iar alti doi bărbați, de 30 și 40 de ani, pasageri în autoturism, au devenit recalcitranți. Pe fondul actelor de violență ale bărbatului de 40 de ani, din municipiul Băilești, asupra polițiștilor, un polițist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical.

  Dat fiind faptul că bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, pentru a opri agresiunea și pericolul iminent, polițistul a executat alte două focuri în direcția membrelor inferioare. Bărbatul a fost escortat la spital, pentru îngrijiri medicale”, au transmis poliţiştii din Calafat.

  Conform sursei citate, bărbatul care se afla la volan a fost dus la sediul Poliției municipiului Calafat. Şoferul nu avea nici permis şi era şi băut.  Pe numele lui a fost întocmit un dosar pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

  Comentariile sunt închise.