Joi dimineață, începând cu ora 09:00, o echipă a Consiliului Județean Ilfov se va mobiliza, alături de echipele de voluntari, pentru a face un pas înainte în protejarea mediului și a ecosistemului lacului Mogoșoaia.

    “Alături de partenerii noștri, Primăria Mogoşoaia şi Administraţia Bazinală de apă Argeş-Vedea, suntem conștienți de impactul negativ pe care procesele umane și activitățile nesănătoase le pot avea asupra curățeniei lacului și a fundului acestuia, și luăm măsuri pentru că ne dorim un mediu curat și sănătos.

    Pentru a restaura frumusețea și sănătatea acestui lac, președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, a decis că trebuie să organizăm o amplă acțiune de ecologizare”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov.

    Conform sursei citate, în urma activităților de igienizare și cosire a vegetației acvatice, efectuate cu profesionalism în etape bine definite, joi vom fi colectate gunoaiele aruncate la întâmplare de-a lungul malurilor.

    „Este demersul prin care ne dorim să readucem strălucirea și sănătatea lacului Mogoșoaia, iar acest efort comun, la care vă invităm să vă alăturați, va fi un pas important către atingerea acestui obiectiv!”, au mai transmis cei de la CJ Ilfov.

    Comentariile sunt închise.