Accident cumplit, marţi dimineaţă, pe Drumul Naţional 1. Un şofer de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost strivit între două TIR-uri. Bărbatul coborâse din autovehicul său care a făcut pană şi a fost lovit în plin de un alt mastodont.

    Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc în jurul orei 8.30 pe DN1, în afara localităţii Brazi din judeţul Prahova.

    ”Din primele verificări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la un moment dat a rămas în pană, pe banda nr. 1 a sensului de mers Braşov către Bucureşti, moment în care un alt conducător de ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu cel oprit. Conducătorul de 35 de ani se afla coborât în spatele vehiculului său, fiind prins între cele două tiruri. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului de 35 de ani”, au transmis poliţiştii prahoveni.

    Conform sursei citate, şi cel de-al doilea şofer a fost rănit şi a ajuns la spital.

    Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. „În urma accidentului traficul pe DN 1 a fost blocat, circulaţia fiind deviată prin localitatea Negoeşti”, au transmis cei de la Poliţia Prahova.

    Comentariile sunt închise.