Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut de poliţiştii prahoveni, fiind acuzat că ar fi ameninţat cu o armă de vânătoare un client al unei terase. Incidentul s-a petrecut, weekendul trecut, în localitatea Podenii Noi.

    Potrivit Poliţiei Prahova, cei doi s-au certat din cauza dreptului de proprietate asupra unui teren.

    „Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul serii trecute(duminică, 9 iulie, n.r.), în jurul orei 22.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Podenii Noi cu privire la faptul că ar fi fost amenințat cu acte de violență de către un alt bărbat.

     În fapt, cu o seară înainte, bărbatul în vârstă de 44 de ani în timp ce se afla pe terasa unei unități alimentare, în comuna Podenii Noi, la un moment dat ar fi avut un conflict verbal cu un alt bărbat în vârstă de 35 de ani, motivul fiind dreptul de proprietate al unui teren. Ulterior, bărbatul de 35 de ani ar fi părăsit incinta, întorcându-se cu o arma letală, pe care ar fi folosit-o pentru a-l amenința cu acte de violență pe celălalt bărbat”, a transmis Poliţia Prahova.

    Conform sursei citate, arma nu a fost folosită, aceasta neavând muniție, însă bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

    Comentariile sunt închise.