Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov Ştefan Rădulescu a anunţat, recent, că în comuna Dascălu se realizează un obiectiv de interes public care vizează construirea unui sistem de alimentare cu apă potabilă, introducerea canalizării pe strada Independenței și realibitarea acesteia.

  „Valoarea proiectului este de 9.323.400 de lei, asigurată de Consiliul Judetean Ilfov în asociere cu Primăria Dascălu.

  Este prima data când este înființat un sistem centralizat de alimentare cu apă în comuna Dascălu. Pentru realizare s-a executat o extindere a rețelei de canalizare menajeră existente pe strada Independenței, care este în reabilitare după ce au fost introduse rețelele de apă și canalizare. Această stradă este artera prin care se leagă gospodăria de apă cu restul rețelei de distribuție.

  Astfel de investiții sunt esențiale pentru a îmbunătăți condițiile de trai. Există soluții pentru orice problemă. Fiecare proiect pe care îl ducem la final conturează modul în care generațiile viitoare vor percepe normalitatea.

  Implementarea unui sistem modern de apă și canalizare susține un mediu curat și sănătos!”, a declarat vicepreşedintele CJ Ilfov Ştefan Rădulescu.

  Foto: CJ Ilfov

  Comentariile sunt închise.