Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov Ştefan Rădulescu a anunţat că instituţia pe care o reprezintă a aprobat încheierea unui protocol de cooperare cu 31 de primării ilfovene pentru a depune proiectul ,,Microbuze electrice pentru elevii din județul Ilfov”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

    “Aceste microbuze electrice vor fi o opțiune de transport sigură și eficientă pentru elevii ilfoveni. Contribuim astfel la educarea tinerelor generații în privința protejării mediului și a reducerii emisiilor de carbon. În același timp, împreună cu primăriile înscrise în proiect, contribuim la un mediu mai curat în județul Ilfov”, a declarat Rădulescu.

    Potrivit sursei citate, printre beneficiile aduse în urma implementării proiectului se numără: sustenabilitate și protecția mediului, economii bugetare, siguranță pentru elevi, educație pentru mediu.

    Valoarea investiției este de 35.971.688,90 de lei, iar contribuția Consiliului Județean este de 66.342,50 de lei, cheltuieli neeligibile.

    Comentariile sunt închise.