Secretar de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a fost, marţi, 27 iunie, pe şantier, la Lotul 3 Sud al Autostrăzii Bucureştiului.

    „Mă bucur că pot afirma, în sfârșit, că șantierul Lotului 3 Sud au Autostrăzii Bucureştiului a intrat într-un ritm bun, construindu-se în primele 6 luni ale anului, cât în toate cele 13 luni de la ordinul de începere al lucrărilor, care a fost emis la sfârșitul lunii octombrie 2021. Progresul fizic al execuției lucrărilor a ajuns de la 26% (ianuarie 2023) la aproximativ 50% (sfârșitul lunii iunie 2023). Dacă ritmul se păstrează cel puțin la nivelul acesta, în vara anului viitor, vom putea circula și pe acest lot”, a spus Scrioşteanu.

    Oficialul a precizat, într-o postare pe Facebook, şi care sunt lucrările ce se desfăşoară în prezent. Le găsiţi AICI!

    „Pe acest lot de autostradă, vor fi construite 9 pasaje și 4 poduri, un nod rutier la intersecția cu A1, 46 podețe pe autostradă și bretele, două parcări de scurtă durată și două spații de servicii. Având în vedere faptul că Lotul 1 și Lotul 2 ale A0 Sud vor fi date în trafic până la sfârșitul acestui an, conform angajamentului constructorului, prin urmare, este necesar ca și acest lot să se dea în trafic cât se poate mai repede, pentru a închide semi-inelul sudic care va prelua traficul de tranzit de pe actuala centură a Capitalei, făcând astfel legătura intre A1, DN6, DN5, DN4 și A2”, a mai declarat Irinel Ionel Scrioşteanu.

    Foto: Irinel Scrioşteanu- Facebook

    Comentariile sunt închise.