Reprezentanţii Primăriei Chiajna au anunţat, pe 22 iunie, că, pentru a crea locuri sigure de relaxare pentru cetățeni, au avut loc acțiuni de dezinsecție pe toată zona care cuprinde Promenada Chiajna.

    „Au fost împrăștiate substanțe împotriva insectelor de disconfort, astfel încât zona de promenadă să devină un loc fără țânțari sau căpușe. Primăria Chiajna a decis ca aceste acțiuni să aibă loc după ora 23.00, pentru a nu-i pune în pericol pe cetățeni, fiind posibil ca aceștia să intre involuntar în contact cu substanța insecticidă în momentul pulverizării ei, dacă acțiunea se derulează la ore nepotrivite. De asemenea, echipele noastre au început toaletarea vegetației care împrejmuiește zona de promenadă pentru a nu se dezvolta necontrolat buruiana ambrozia”, au transmis cei de la Primăria Chiajna.

    Conform sursei citate, având in vedere atenționarile de caniculă prognozate pentru perioada următoare, care indică creșterea temperaturilor, în locurile de joacă și agrement aflate în administrarea Primăriei Chiajna, aspersoarele destinate irigării vor funcționa și pe parcursul zilei.

    Comentariile sunt închise.