Pompierii giurgiuveni au anunţat că, duminică, 24 iunie, au fost inundate mai multe gospodării din judeţ, din cauza furtunii

  Pompierii au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din cinci gospodării, astfel:  în localitatea Crevedia Mică, au fost inundate două curți, suprafața totală fiind de circa 250 mp; în localitatea Dărăști-Vlașca au fost inundate două curți, pe o suprafață de aproximativ 130 mp; în orașul Bolintin Vale a fost inundată o curte, pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

  „Pompierii au intervenit și în municipiul Giurgiu, pe Fundătura Rozelor pentru evacuarea apei de pe stradă. Au acționat echipaje din cadrul Detașamentului Giurgiu, Detașamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Roata de Jos, Stației Mihăilești și Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență”, a transmis ISU Giurgiu.

  12 localități ale județului Giurgiu s-au aflat sub incidența unui cod portocaliu de instabilitate atmosferică temporar accentuată, în intervalul orar 15:25-17:00.

  Conform meteorologilor, s-au înregistrat averse torențiale care au acumulat peste 35 – 40 l/mp, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului. Au fost vizate comunele Florești-Stoenești, Ulmi, Găiseni, Cosoba, Bolintin Vale, Roata de Jos, Vânătorii Mici, Crevedia Mare, Bucșani, Mârșa, Mihăilești,  Buturugeni și satele aferente.

  Foto: ISU Giurgiu

  Comentariile sunt închise.