Elevii din învăţământul primar şi gimnazial înscriși la școlile din comuna Dragomirești Vale au fost în tabără la Râul Sadului, în județul Sibiu, în perioada 16-21 iunie. Aceasta, în cadrul proiectului „Educat la Zurbaua” al Asociației Triada, derulat prin Centrul de zi pentru copii “Sfântul Nicolae” din Zurbaua și cofinanțat de Primăria Dragomirești Vale.

  “A fost fericire pură! Cazați la Cabana Nora, cei mici au avut parte de distracție din plin! S-au jucat, au pictat, au cântat și au dansat, dar au avut parte și de experiențe educative – prim-ajutor și comunicare, au vizitat orașul Sibiu, Grădina Zoologică și Mănăstirile Curtea de Argeș și Cozia. S-au distrat copios în cadrul serilor cu specific: au participat la Festivalul de talente, la Karaoke, la Seara cu indieni iar la final, au fost încântați de tradiționalul foc de tabără și de festivitatea de premiere.

  Așteptările le-au fost depășite, spre bucuria noastră, a tuturor celor implicați!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Dragomireşti Vale.

  Potrivit sursei citate, tabăra este parte din proiectul „Educat la Zurbaua” al Asociației Triada, derulat prin Centrul de zi pentru copii Sfântul Nicolae din Zurbaua și cofinanțat de Primăria Dragomirești Vale prin programul „Măsuri și acțiuni care au drept scop prevenirea sau limitarea unor situații de dificultate ori vulnerabilitate, care pot duce la marginalizare sau excluziune socială”.

  “Vom sprijini, în permanență, proiectele și activitățile care îi implică pe copiii noștri, pentru că prin sprijin și educație, dar și prin distracție, putem să-i creștem sănătos și armonios, aici, acasă, în Dragomirești Vale. Ținem în mâini prezentul copiilor. Să nu uităm, însă, că în mâinile lor mici se află viitorul nostru!”, a declarat primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

  Foto: Primăria Dragomireşti Vale

  Comentariile sunt închise.