Dosar penal deschis de poliţiştii doljeni, după ce un adolescent de 15 ani l-a împuşcat cu un pistor airsoft pe un alt tânăr de 18 ani. S-a ântâmplat în noaptea de marţi spre miercuri(13-14 iunie), pe o stradă din Craiova. Băiatul împuşcat a suferit leziuni la nivelul feţei şi corpului.

    „În noaptea de 13 spre 14 iunie, în jurul orei 02:25, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic pe strada Felix Aderca( din Craiova, n.r.)

    Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit un tânăr de 18 ani, din Craiova, care le-a declarat că în jurul orei 01.30, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de un minor de 15 ani care ar fi folosit un pistol tip „airsoft”, provocându-i leziuni la nivelul feţei şi a corpului. Totodată, tânărul a mai declarat că i-a fost lovit şi haionul autoturismului”, a transmis Poliţia Dolj.

    În schimb, minorul de 15 ani nu a mai fost găsit la locul incidentului. Poliţiştii au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

    Comentariile sunt închise.