Cinci maşini au fost implicate, marţi, 13 iunie, într-un accident pe Autostrada 1 Bucureşti-Piteşti, la intrarea în Capitală. Potrivit ISU Giurgiu, trei persoane au fost rănite, una dintre victime fiind un copil de 5 ani.

    „La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București -Ilfov cu o  descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și o unitate de terapie intensivă mobilă (UTIM).

    Paramedicii au preluat copilul, conștient și cooperant și i-au acordat primul ajutor până la sosirea UTIM care l-a transportat, însoțit de tatăl său, la un spital din Capitală. Celelalte două persoane rănite, o femeie, în vârstă de 33 de ani și un bărbat de 37 de ani, au fost transportate cu ambulanțele SMURD la spital.

    Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări”, a transmis ISU Giurgiu.

    Foto: ISU Giurgiu

    Comentariile sunt închise.