Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov Ştefan Rădulescu a anunţat că Drumul Judeţean 601, tronsonul care traversează comuna #Chiajna, în nord-vestul județului Ilfov, a fost introdus pe lista investițiilor pe care Consiliul Judetean Ilfov le face în infrastructură.

    „Proiectul de reabilitare și modernizare a drumului județean 601 A – Chiajna, de la limita cu Municipiul București până la Centura București (DNCB) are o valoare totală de peste 53 de milioane de lei. Satele comunei, #Chiajna, #Dudu și #Roșu sunt deservite de drumul județean 601A”, a transmis Rădulescu.

    Potrivit sursei citate, lucrarea se va întinde pe 5,75 km și cuprinde următoarele componente: îmbrăcăminte asfaltică; amenajare drumurile laterale; amenajare trecerea la nivel cu calea ferată; trotuare si accese la proprietăți; amenajare spații verzi; construirea unui sens giratoriu la intersecția drumului județean 601 A cu Strada Drumul Gării; lucrări de colectare, dirijare și evacuare a apelor pluviale – sistem de canalizare pluvială, cămine de vizitare, guri de scurgere, stație de pompare prefabricată, separator hidrocarburi; siguranța circulației prin – marcaje, indicatoare rutiere, parapet metalic, butoni stradali solari, borne kilometrice.

    „Conducerea Consiliului Județean Ilfov își propune asigurarea surselor de finanțare pentru obiectivul menționat și pentru alte obiective de interes județean prin intermediul Programului Operațional Regional. Reabilitarea acestui sector de drum este un real ajutor pentru locuitorii din comuna Chiajna, ajutând la descongestionarea traficului, diminuarea timpului de acces pe acest traseu, precum și crearea unor legături rutiere/pietonale mai bune”, a precizat vicepreşedintele CJ Ilfov Ştefan Rădulescu.

    Comentariile sunt închise.