Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a verificat, recent, stadiul lucrărilor de apă și canalizare în localitatea Moara Vlăsiei. Aceasta, în cadrul grupului de lucru pe care l-a format la nivelul Consiliului Județean Ilfov.

    “Sunt mai multe șantiere deschise, unde se lucrează constant. Echipele din teren lucrează concomitent la șantierele pentru apă-canal și la trotuarele aferente DJ101.

    Progresul fizic pe șantierele din Moara Vlăsiei: Conductă PVC – 56,85%, Cămine de vizitare – 55,94%, Racorduri de canalizare – 52,93%, Conductă Peid Pe100 – 52,01%, Cămine de vane REF – 28 17,86%, Branșamente (rețea existentă) – 3,02%.

    Este prioritar proiectul apă-canal în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Ilfov. Am susținut, încă de la început, că este vital să deschidem cât mai multe șantiere și să accelerăm lucrările. Verific progresul pe șantiere săptămânal pentru a rezolva problemele și pentru a mă asigura că proiectul capătă contur în Ilfov”, a transmis preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

    Video: CJ Ilfov

    Comentariile sunt închise.