Şi la Ciorogârla, de Ziua Copilului, autorităţile locale le-au pregătit micuţilor o sumedenie de surprize.

  Astfel, la Şcoala Generală Nr.1 din Ciorogârla vor avea loc activităţi sportive în sala de sport- competiţie de streetball „Cupa 1 Iunie”, dar şi alte activităţi distractive în parcul şcolii.

  De asemenea, la Şcoala Generală Nr.2 din Dârvari, au avut loc activităţi pentru cei mici, în parcul şcolii, cât şi meciuri de fotbal între echipele de copii din ambele localităţi.

  „Am petrecut împreună ziua de 1 Iunie. Suntem fericiţi că am putut să le oferim copiilor din comunitatea noastră o zi minunată, plină de activităţi distractive şi creative. De asemenea, suntem bucuroşi că atât cei mici, cât şi cei mari s-au simţit bine şi am sărbătorit cu toţii Ziua Copilului, aşa cum se cuvine: cu zâmbetul pe buze. Le mulţumim tuturor pentru prezenţă!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Ciorogârla.

  La rândul său, primarul Victor Niculae le-a urat tuturor copiilor să fie sănătoşi şi norocoşi.

  „Vă doresc din suflet să fiți sănătoși și norocoși, să aveți parte numai de lucruri bune și să vă bucurați cât de mult puteți de această perioadă a vieții! Celor mari cu spirit tânăr vă urez să vă păstrați copilaria în suflet, să fiți veseli, voioși și energici! Zâmbiți și trăiți la maximum!”, le-a urat primarul comunei Ciorogârla, Victor Niculae.

  Foto: Primăria Ciorogârla

  Comentariile sunt închise.