Reprezentanţii Primăriei Gruiu anunţă că Ziua Copilului va fi celebrată în avans, pe 31 mai, în Parcul Central.

    “Ne bucurăm să vă anunțăm că vom sărbători în avans Ziua Copilului într-un mod cu totul special! Pe 31 mai, la ora 16.00, vă așteptăm cu drag în Parcul Central din Gruiu, unde vom avea parte de o celebrare cu multă bucurie, muzică, dans și magie.

    Avem invitați de seamă, care abia așteaptă să ne încânte și să ne umple de veselie: Maria Dragomiroiu, o voce de aur a folclorului românesc, va fi cu noi, la fel și Ansamblul „Gruianca” și un ansamblu de dans folcloric care va aduce pe scenă frumusețea și energia tradițiilor noastre.

    Pentru cei care iubesc muzica ușoară, o solistă talentată va fi prezentă să ne cânte cele mai îndrăgite melodii. Pentru a adăuga o notă de mister și entuziasm și pentru ca ziua să fie cu adevărat magică, un magician pentru copii va fi prezent pentru a vă face să râdeți și să vă minunați cu trucurile sale.  

    Toate acestea vor fi coordonate de către prezentatorul Nae Alexandru, care ne va ghida prin această sărbătoare cu mult umor și căldură.  Să ne adunăm împreună pentru a celebra cel mai frumos dar pe care îl avem – copiii noștri. Aceasta este ocazia perfectă pentru a ne bucura, a ne distra și a ne aminti cât de prețioasă este copilăria. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Gruiu.

    Comentariile sunt închise.