Reprezentanţii Primăriei Gruiu au anunţat că, între 24 mai și 30 iunie, se vor desfășura verificări amănunțite la apometrele și branșamentele de apă din toate satele comunei.

    „Aceste acțiuni sunt necesare pentru a asigura o gestionare eficientă a resurselor de apă și pentru a ne asigura că toți locuitorii noștri beneficiază de servicii de calitate.

    În cadrul acestor verificări, se va acorda o atenție deosebită identificării persoanelor care nu dispun de apometre sau care nu au încheiate contracte de furnizare a apei”, au transmis reprezentanţii comunei Gruiu.

    Potrivit sursei citate, în conformitate cu legislația în vigoare, persoanele găsite în situațiile mai sus menționate vor fi sancționate conform prevederilor legale.

    „Vă reamintim faptul că apa de la rețea este destinată utilizării strict în scopuri casnice. Vă rugăm să luați în considerare aceste informații și să cooperați cu echipele noastre de verificare. Este în interesul nostru comun să avem o gestionare responsabilă a resurselor de apă și să ne asigurăm că toți locuitorii comunei noastre beneficiază de servicii adecvate”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Gruiu.

    Comentariile sunt închise.