O femeie şi un bărbat au fost reţinuţi de poliţiştii prahoveni, fiind acuzaţi că au furat telefoanele mobile ale unor tineri. Femeia ar fi furat mobilul unui tânăr de 19 ani, dintr-un mijloc de transport în comun, iar bărbatul ar fi sustras telefonul unei fete de 17 ani, într-un parc. Ambele cazuri s-au înregistrat în Ploieşti.

  „La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Patrimoniului au identificat o persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

  În fapt, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 19 ani, despre faptul că în cursul aceleiași zile, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, i-ar fi fost sustras, din buzunar, telefonul mobil.

  În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de o femeie în vârstă de 51 de ani, din municipiul Ploiești”, a transmis Poliţia Prahova.

  Conform sursei citate, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

  Mai apoi, polițiștii ploieşteni au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 17 ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o bancă din municipiul Ploiești, i-ar fi fost sustras telefonul mobil. 

  „În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Râfov. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au mai transmis poliţiştii prahoveni.

  Comentariile sunt închise.