Vestea bună a fost dată de primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă, pe 18 mai.

“După vestea privind construirea unui centru de asistență medicală în regim permanent în localitatea noastră, pentru care vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje și încurajări primite, astăzi vă mai încă aduc o veste bună pentru comunitatea noastră. Tocmai au fost depuse ofertele pentru execuția proiectului de lărgire la patru benzi a Prelungirii Ghencea, între Cartierul Latin și Pasajul Domnești. Discutăm de un tronson de drum preluat de Ministerul Transporturilor prin CNAIR, care va contribui la fluidizarea traficului din zona pasajului”, a anunţat primarul Adrian Ghiţă.

Conform sursei citate, comisia de evaluare va analiza ofertele depuse, iar apoi, dacă nu vor fi depuse contestații, va putea fi semnat contractul pentru lucrările de lărgire a Prelungirii Ghencea între Cartierul Latin și pasaj.

“Acest proiect reprezintă o muncă de echipă și un exemplu de colaborare instituțională de care colegii mei liberali dau dovadă, respectiv domnul președinte al Consiliului Județean Ilfov -Hubert Thuma, domnul secretar de stat de la Ministerul Transporturilor – Irinel Ionel Scrioşteanu, dar și colegii primari din Bragadiru și Clinceni”, a subliniat primarul din Domneşti, Adrian Ghiţă.

Comentariile sunt închise.