Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a anunţat că a stabilit un grup de lucru, alături de primarii din Ilfov, pentru a verifica şi accelera lucrările de infrastructură

“Am verificat, astăzi, lucrările la infrastructură, în orașul Buftea, alături de primarul Gheorghe Pistol.

Străzile Cloșca (400 m) și Garoafelor (700 m) au fost frezate și s-a început așternerea covorului asfaltic (BA16) pe prima. Mâine, așternem pe cealaltă.

Străzile au fost preluate prin hotărâre de consiliu de către CJ Ilfov. Treptat, vom prelua și alte drumuri din localitățile ilfovene, pentru reabilitare.

Așa voi proceda pe toate șantierele din județ. Deja am analizat problemele care țin de infrastructură din Ilfov și am decis să stabilim acest grup de lucru, pentru a fi la curent constant cu evoluția lucrărilor.

Astfel, constant, voi merge în teren cu primarii din Ilfov pentru a discuta cu echipele din teren și pentru a accelera lucrările în derulare .

Drumurile bune sunt vitale! Locuim într-un județ aflat în plină dezvoltare, iar infrastructura este necesară”, a scris pe Facebook, preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

VIDEO, AICI!

Comentariile sunt închise.