Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier se desfășoară cu restricții, joi, 4 mai, între Sibiu și Vâlcea, atât pe Valea Oltului – DN 7, cât și pe DN 7CC – Centura Călimănești, din cauza unor lucrări, dar şi a căderii de pietre de pe versanţi.

„Joi, între orele 08:00 – 18:00, se vor desfășura lucrări care impun restricții de trafic, astfel că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 164 – 166, în extravilanul localității Golești, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de frezare, circulația desfășurându-se pe un fir, dirijat; iar pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 199 – 200, în extravilanul localității Călimănești, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de rânguire versanți, traficul urmând a fi oprit în reprize de câte 20 de minute, până la ora 14:00”, transmite Infotrafic.

Conform sursei citate, pe DN 7CC – Centura Călimănești, circulația rutieră este restricționată pe un sens, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, la kilometrul 3+150 de metri, în zona orașul Călimănești, județul Vâlcea. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijat prin semafoare.

Polițiștii rutieri recomandă reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase.

Comentariile sunt închise.