Un tânăr de 24 de ani din Ploieşti a fost reţinut de poliţişti, după ce i-a distrus maşina fostei sale iubite, în două rânduri. Prima oară, bărbatul a vandalizat autoturismul femeii în noiembrie 2022. A primit un ordin de protecţie, dar, pe 2 mai, a recidivat.

“La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.2 de poliție Ploiești au reținut un tânăr în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 22 noiembrie 2022, tânărul în cauză ar fi provocat distrugeri la două autoturisme parcate de pe Aleea Militari din municipiul Ploiești, aparținând fostei prietene, totodată amenințând-o cu acte de violență”, spun poliţiştii prahoveni.

Conform sursei citate, pe 24 noiembrie, tânărul a primit un ordin de protecţie, fiind obligat să păstreze o distanţă de 200 de metri faţă de fosta iubită, respectiv de mama ei.

“La data de 13 martie a.c., la sediul de poliție s-au prezentat cele două femei care au sesizat faptul că bărbatul nu ar fi respectat ordinul de protecție emis prin aceea că ar fi venit în parcarea blocului unde locuiesc și ar fi provocat distrugeri la autoturismul utilizat de către acestea”, a mai transmis Poliţia Prahova.

Tânărul a fost reţinut şi urmează să primească o altă măsură preventivă.

Comentariile sunt închise.